Elektro Designbelysning
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra Klong

Klong er en lyd, en klang, en resonans. Klong er også et designvaremerke som stiller høye krav til det tidløse. Som vil forbause og gi uventede opplevelser. Klong forandrer det selvfølgelige til noe uventet. Klong utvikler produkter der funksjon, materiale og form sammen skaper noe verdifullt og varig - noe som man vil ha lenge og vil pleie godt. Noe som føles fint å gi bort - og å få.

Produktene produseres med respekt for menneske og natur. Klong legger vekt på å samarbeide med designere som tør å skape noe nytt og gi sine egne uttrykk til produktene uten å følge mote eller trender. Inspirasjonen hentes fra mange kulturer til tross for at de fleste designerene kommer fra Sverige.

Det har snart gått 20 år siden Klong startet sin virksomhet. Visjonen var å skape en unik og ny kollekjon der produktene hver for seg har mulighet til å bli fremtidige klassikere. Å utfordre seg til å skape produkter med vakker design som tillfører noe uventet og varig. Lekende, men med kvalitet og omsorg i alle ledd. Langsiktig tankegang fremfor mote og trender. Kolleksjonen består av møbler, belysning og innredningsdetaljer. Alle nøye utvalgt for å passe inn i vår visjon om å være nytenkende, lekne og omsorgsfulle. Designet av vår tids beste designere.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke