Elektro Designbelysning
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

@medandreord+Elektro Designbelysning

@medandreord + Elektro Designbelysning = SANT

Vi var så heldige å få til et samarbeid med den populære instagramkontoen @medandreord høsten 2019! Det skulle vise seg å bli starten på et inspirerende og koselig samarbeid for oss bak nettbutikken og butikken i Bodø!

Bak Instagramkontoen @medandreord finner du Hege Jeppedal og Benn P!

Samarbeidet resulterte i kundekveld med foredrag av Hege hvor hun presenterte høstens farger å noen lekre interiørtips, mens vi veiledet i det mer tekniske bak lys og lamper! 

Vi var så heldige at vi fikk levere flere vakre lamper til deres nybygde hus i Saltstraumen utenfor Bodø hvor de har bygd huset Front fra hus-leverandøren Nordbohus, og vi kan ikke si annet enn at vi digger både innsiden og utsiden! 

Etter noen runder med litt veiledning fra oss i butikken bestemte de seg for å gå for 2 stk matt svarte Flowerpot Vp7 over spisebordet, fra en av favorittleverandørene våre &Tradition! På hovedsoverommet valgte Hege og Benn P vegglampen Birdy sort/brass fra norske Northern  og på veggen på hovedbadet gikk de for Karl-Johan fra det nyeste tilskuddet i lampefamilien vår New Works DK!

Vi håper og tror de ble fornøyde og vi gleder oss til fortsettelsen! Det er nok ikke det siste dere ser fra oss som team! Nyt bildene, håper det er til inspirasjon for mange <3 

 

Fra kjøkkenet: Flowerpot Vp 7 fra &Tradition

   

Foto: Marthe Mølstre                                                                             Foto: Hege Jeppedal

 

Fra Hovedsoverommet: Birdy sort/brass fra Northern

  

Foto: Hege Jeppedal

 

På Hovedbad: Karl- Johan vegglampe fra New Works dk

 

  

Foto: Hege Jeppedal

 

Sjekk ut vår instagram om du ønsker mer inspirasjon, eller ta kontakt med oss om du ønsker veiledning!

Tilbake

Trykk ENTER for å søke